Auto's houden van Pouwels

Accu

Tijdige accu controle voorkomt stilstaan

Voorkom dat u stil komt te staan met een lege accu. Laat regelmatig uw accu controleren bij Autobedrijf Pouwels Eurorepar car sevice.

Wanneer is mijn accu toe aan controle?
Een accu levert stroom om de motor van de auto te laten starten. Daarnaast voorziet hij ook andere auto-onderdelen van stroom, zoals de verlichting, radio, verwarming, navigatiesystemen en carkits. Als uw auto niet goed start kunt u bij Autobedrijf Pouwels uw accu gratis laten testen. Onze specialisten onderzoeken waar de oorzaak ligt. Afhankelijk van de onderzoeksresultaten adviseren wij u om de problemen te verhelpen. Als het een eenvoudige storing betreft, verhelpen we deze ter plaatse en geheel kosteloos. Met name in de winter kan dit het geval zijn, want hoe kouder de accu, des te minder startvermogen de motor heeft. Maar ook in de zomer, wanneer de motorkap extreem heet wordt, kan de accu beschadigd raken. Autobedrijf Pouwels adviseert u daarom om uw accu minimaal 1 à 2 keer per jaar te laten controleren.

Maak direct een afspraak met een van onze experts.

 

Nieuwe accu kopen
De levensduur van de accu hangt af van veel factoren. Staat u bijvoorbeeld lange tijd stil of gebruikt u de auto overwegend voor korte ritten, dan zal de accu sneller aan vervanging toe zijn. Vooral in de winter worden veel stroomverbruikers geactiveerd zoals de verlichting en de achterruitverwarming. Dat kan voor een zwakke accu de laatste dolkstoot betekenen. Een niet-werkende accu veroorzaakt niet alleen veel ongemak, maar is vooral onveilig. De experts van Autobedrijf Pouwels weten precies welke accu geschikt is voor uw auto en vervangen de accu graag voor u.

 

Top accu’s van Autobedrijf Pouwels Auto & Service
Autobedrijf Pouwels levert accu’s van de topmerken, Bosch en Varta. De accu’s hebben een lange levensduur en onderscheiden zich door probleemloos gebruik. Wij leveren ook accu’s voor uw bestelwagen, boot of caravan. De accu’s van Autobedrijf Pouwels zijn:

accu oss
–       direct gebruiksklaar  

–       onderhoudsvrij

–       langer houdbaar en inzetbaar door minimale zelfontlading

–       voorzien van gecentreerde celdoorverbindingen, de accu wordt hierdoor beter en sneller geladen

–       beter bestand tegen extra stroomverbruikers

–       van uitstekende kwaliteit

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA