Auto's houden van Pouwels

Bandenwissel

BANDENWISSEL TIJD

De herfst is gestart, de bladeren vallen, het regent meer en het wordt langzaam kouder dus tijd om de zomerbanden van de auto te wisselen naar de winterbanden.

Wacht niet te lang met het plannen van de afspraak want voor je het weet wordt het ineens koud en moet deze afspraak nog gepland worden. Bovendien voorkom je, door de tijdige wisseling, overmatige slijtage van de zomerbanden.

Wanneer je de bandenset bij Autobedrijf Pouwels hebt opgeslagen zorgen wij dat deze klaarstaan op de dag van de afspraak.

Heb je zelf de winterbanden opgeslagen? Vergeet deze dan niet mee te nemen op de dag van de afspraak. Hetzelfde geldt voor klanten met wielsloten op de velgen van de auto; vergeet niet de sleutel van de wielsloten mee te nemen.

Nog geen winterbanden of aan vervanging toe?

Autobedrijf Pouwels levert A-merk winterbanden tegen scherpe prijzen en adviseren je welke band het meest geschikt is voor je auto en welke bij het gebruik van je auto past.

Wisselen en banden opslag

Laat je de banden bij Autobedrijf Pouwels wisselen, dan kan je kiezen uit de onderstaande mogelijkheden:

 1. Opslag & wisselen banden op vaste velg / complete set van 4 banden en velgen:
  6 maanden opslag & 1 wissel van 4 band-velg combinaties.
 2. Supplement banden met TPMS .
 3. Opslag & wisselen banden op velg:
  6 maanden opslag & 1 wissel van 4 banden op velg & balanceren van 4 banden.
 4. Wisselen banden op vaste velg / complete set:
  1 wissel van 4 band-velg combinaties .
 5. Wisselen banden op velg:
  1 wissel van 4 banden op een velg inclusief balanceren van 4 banden.

Wielsloten

Helaas zijn winterbanden en velgen tegenwoordig een zeer geliefd voorwerp voor diefstal. Voorkom diefstal van winterwielen en veel gedoe! Autobedrijf Pouwels adviseert bij wissel van lichtmetalen wielen om wielsloten te monteren. Voor €50,- voorzien wij de velgen van wielsloten waardoor diefstal voorkomen kan worden.

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA