Auto's houden van Pouwels

Duurzaam ondernemen

Autobedrijf Pouwels Auto & Service Oss

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Autobedrijf Pouwels is al sinds jaar en dag actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons werk op het gebied van duurzaam ondernemen moet doeltreffend, realistisch en winstgevend zijn. We geven prioriteit aan zaken die dicht bij onze producten en dienstverlening staan, die een zo groot mogelijke impact hebben en die binnen onze macht liggen om er invloed op uit te oefenen. Wij nemen stap voor stap maatregelen om beter om te gaan met milieuproblemen en maatschappelijke kwesties, zowel intern als extern.

Wat betekend duurzaam ondernemen voor Autobedrijf Pouwels in de praktijk
Autobedrijf Pouwels heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat Autobedrijf Pouwels bijvoorbeeld adviseert om alleen nog maar stille en zuinige banden te gebruiken en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze af te voeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere materialen die wij gebruiken. We gebruiken groene stroom en springen al jaren hier zuinig mee om.

Autobedrijf Pouwels adviseert u onder andere op het gebied van brandstofbesparende accessoires. Wij laten u bijvoorbeeld het effect zien van een navigatiesysteem en cruisecontrol. Ook geven wij in onze showroom het energielabel en de CO2-uitstoot weer. Zo heeft een consument snel inzicht in het milieueffect van de keuze voor een bepaalde auto.

Het Symbool
Het klavertje is ons symbool voor duurzaam, voorspoed en geluk. Iets wat aansluit bij onze filosofie van onze organisatie. Een klavertje 4 is het meest groene wat men vind in de Nederlandse vegetatie. Het groeit alleen als de grond en het milieu gezond zijn. Is dat niet het geval, dan zal deze als eerste verdwijnen. Het is dan ook ons streven om duurzaam te ondernemen in alle mogelijke vormen daar waar mogelijk. Ons klavertje 4 zult u dan ook op al onze groene producten aantreffen.

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA