Auto's houden van Pouwels

Grote beurt

Een Grote beurt bij Autobedrijf Pouwels Oss


Bij een grote auto onderhoudsbeurt worden de belangrijke onderdelen van uw auto nauwkeurig gecontroleerd. De onderhoudsspecialisten van Autobedrijf Pouwels zijn dankzij geavanceerde technische programma’s, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder automerk en model het onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij maakt Autobedrijf Pouwels gebruik van producten die voldoen aan alle fabrieksspecificaties.

 

Waarom een grote beurt voor uw auto?


Wanneer uw auto meer dan 20.000 km op de teller heeft staan is het tijd voor een grote beurt. Zou u deze belangrijke controle overslaan, dan loopt u de kans dat u voor onaangename en dure verrassingen komt te staan op een onhandig moment. Tijdens een groot auto onderhoudsbeurt ondergaat uw voertuig een algehele check-up. Diverse onderdelen in, onder en om de auto en motorkap worden nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Daarnaast worden de volgende zaken gecontroleerd:

–       Accu

–       Remmen

–       Schokdempers

–       Motor

–       Versnellings/automaatbak

–       Verlichting

–       Wielophanging

 

Autobedrijf Pouwels ontzorgt in groot auto onderhoud


Wij adviseren u graag over het juiste groot onderhoud aan uw auto. Dit is afhankelijk van het merk, type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Mocht tijdens de onderhoudsbeurt blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden, dan is Autobedrijf Pouwels u hiermee graag van dienst. Natuurlijk ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave voor de grote beurt.

 

Gratis APK bij grote beurt


U krijgt bij Autobedrijf Pouwels bovendien op verzoek een gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt. Lees meer over de APK-keuring.

 

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA