Auto's houden van Pouwels

Onderhoud

onderhoud

Autobedrijf Pouwels Onderhoud Oss

Onderhoud aan uw auto is erg belangrijk. Zo voorkomt u slijtage en blijft uw auto veilig en betrouwbaar. Wij adviseren u dus ook om uw auto regelmatig te laten controleren en onderhouden.

Bij Autobedrijf Pouwels doen wij dat natuurlijk graag voor u.

Wij houden ons altijd aan de door de fabrikant voorschreven onderhoudswerkzaamheden. Zo weet u zeker dat uw auto altijd piek fijn in orde is.

Waarom Autobedrijf Pouwels

Als u bij ons een afspraak maakt maken wij altijd eerst een prijsopgave voor het onderhoud. Aan de leeftijd en kilometerstand kunnen wij zien aan welke onderhoudsbeurt de auto toe is. Mochten er tijdens de beurt beginende defecten of slijtage aan het licht komen, dan nemen wij eerst contact met u op, geven een vrijblijvende prijsopgave voor de reparatie en gaan pas repareren als wij van u een akkoord hebben. Zo komt u nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt in de meeste gevallen de olie en oliefilter van de auto vervangen. Ook wordt er gecontroleerd of alle overige vloeistoffen nog aan peil staan en worden bijgevuld indien nodig. Verder wordt er nog op 26 andere punten gecontroleerd zoals de banden, remmen maar ook de accu. Eventuele merk specifieke zaken worden natuurlijk ook door ons uitgevoerd.

Grote onderhoudsbeurt

Een grote onderhoudsbeurt is, zoals de naam al aangeeft, een veel meer uitgebreide beurt. Ook hier worden de olie en oliefilter vervangen maar ook luchtfilter, brandstoffilter en het interieur filter. Bij benzine auto’s worden meestal ook de bougies vervangen. Het kan echter voorkomen dat er zogenaamde “LongLife” bougies in uw auto zijn gemonteerd. Omdat deze langer mee gaan dan normaal, mogen zij wat langer blijven zitten. Verder worden ook de remmen grondig schoongemaakt zodat deze weer is een optimale staat verkeren.

Onderhoud is dus van groot belang. Het zorgt er voor dat uw auto in een goede staat blijft en dat is wel zo veilig.

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA