Auto's houden van Pouwels

Storingen

Autobedrijf Pouwels Storing Oss

Het is misschien erg vervelend maar jammer genoeg komt het toch wel een voor, er gaat een storingslampje branden op het dashboard.199sfltq2q6s9jpg (1)

Misschien kent u het wel. U rijdt rustig over de snelweg en ineens hoort u een eenmalige pieptoon. In de eerste instantie ziet u nog niet wat er aan de hand is maar dan ineens valt uw oog op een oranje lampje dat wel op een motorblok zou kunnen lijken.”Wat nu?” hoor ik u denken. Geen probleem, zeggen wij hier bij Autobedrijf Pouwels. Door onze ruime ervaring, goed getrainde Technisch Specialist, uitstekende, merk-specifieke diagnose-apparatuur van vrijwel elk automerk en onuitputtelijk doorzettingsvermogen is geen storing te gek.

Wat nu?

Als u ziet dat er een storingslampje gaat branden, is er een fout opgeslagen in de computer van de auto. U kunt ons bellen en dan maken we meteen een afspraak. Wij kijken dan met onze merk-specifieke diagnose-apparatuur wat het probleem is en lossen dit voor u op. Het is altijd erg lastig om een prijsopgave te maken als we nog niet weten wat er precies met de auto aan de hand is. Daarom vragen wij u altijd voordat we gaan beginnen met zoeken hoeveel tijd we er aan mogen besteden.

Reparatie

Hebben we de storing gevonden en moet er iets gerepareerd of vervangen worden? Ook dat spreken wij altijd met u door voordat we tot reparatie over gaan. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Het betere speurwerk

Soms zitten de storingen wat lastiger. Dan doet de auto wel iets verkeerd maar wordt dit niet aangegeven door een lampje. Geen nood. Ook deze storingen zijn op te lossen. U kunt bij ons een afspraak maken en dan vragen wij u een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klacht te geven. Met deze informatie kunnen op zoek gaan naar de oorzaak van de storing en zullen wij deze zo snel mogelijk voor u oplossen.

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA