Auto's houden van Pouwels

Aircoservice

Aircoservice

airco oss

Tegenwoordig heeft bijna elke nieuwe auto een aircosysteem. Erg handig in de zomer maar wat veel mensen niet weten is dat het in de andere seizoenen ook goed gebruikt kan worden. Naast koelen, droogt een airco namelijk ook de lucht. Dit is erg handig als de ramen aan binnenkant beslagen zijn. Gewoon even de airco, samen met de verwarming, aan zetten en u ziet het vocht van de ramen verdwijnen.

Maar wat nu als dit niet gebeurt?

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. U rekent erop! Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is… sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat vaak als het u net niet uitkomt!
Wist u dat de airco van uw auto jaarlijks tussen de 8 en 15% koudemiddel verliest en wij daarom uw airco regelmatig bij moeten vullen voor een optimale werking?

Voor deze controles bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van airco systemen en onze moderne apparatuur kunnen wij probleemloos een controle uitvoeren. Tijdens zo’n controle kijken we naar de drukken in het systeem. Die kunnen ons vertellen of er nog genoeg koudemiddel aanwezig is. Is dat niet zo, dan kunnen wij het systeem voor u opnieuw afvullen.

Lekkage

Mocht het systeem nu helemaal leeg zijn, dan is er mogelijk een lek aanwezig. Met onze speciale waterstof lekdetectie apparatuur kunnen wij in een mum van tijd het kleinste lek opsporen. Als het lek is opgespoord zal het betreffende onderdeel vervangen moeten worden. Wij zorgen er voor dat uw airco volgens fabrieksvoorschriften gerepareerd wordt.

Systemen waar een reparatie aan is verricht moeten eerst gevacumeerd, gelektest en weer gevacumeerd worden, en daarna pas gevuld.
 
Indien uw systeem lek is en niet gevuld kan worden, betaalt u de kosten voor de lektest.
Indien uw systeem, defect of niet vulbaar blijkt te zijn, vragen wij € 20,00 onderzoekskosten.
 
Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden gebeuren voor het risico van de klant.
Schade bijvoorbeeld ontstaan door de lektest (een geplofte slang o.i.d.) zijn voor het risico van de klant.

 

 

 

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA