Auto's houden van Pouwels

Erkend leerbedrijf

Autobedrijf Pouwels Auto & Service Oss

Door de hoge eisen die we stellen in onze werkplaats zijn we gecertificeerd door de Innovam Groep als erkend leerbedrijf voor ” toekomstige automonteurs “. Leerlingen worden bij ons in de werkplaats de fijne kneepjes van het vak bijgebracht.

Sinds 2009 is ons bedrijf een Innovam erkend leerbedrijf. Na een accreditatiebezoek heeft de Innovam gezien dat Autobedrijf Pouwels voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de erkeningsregeling voor een leerbedrijf.
De Innovam bepaalt onder andere of er medewerkers in dienst zijn die goed gekwalificeerd zijn om leerlingen op te leiden. Daarnaast is het belangrijk dat het juiste gereedschap beschikbaar is.

Autobedrijf Pouwels kan leerlingen een optimale opleidingsplaats bieden. Leerbedrijven zijn onmisbaar in de ondersteuning en opleiding van deze toekomstige vakmensen. Autobedrijf Pouwels werkt vanuit een duidelijke filosofie, waarbij mens en klant voorop staan. Wij geven personeel een kans, uitgaande van wie ze zijn en wat ze kunnen en investeert op gestructureerde wijze in persoonlijke groei van medewerkers. Leerling-medewerkers worden bij Autobedrijf Pouwels als volwaardig teamlid geaccepteerd. De begeleiding en beoordeling zijn gestructureerd, waarbij veel oog is voor de individuele leervraag van de leerlingen.

Binnenkort veranderen de regels zie ook : www.s-bb.nl

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA