Auto's houden van Pouwels

Lease

Wat is Financial Lease?

Bij Dé Financial Lease Concurrent kan je voor zowel Financial lease en Private lease zelf een lease betaalplan samenstellen. Bepaal welke leasevorm geschikt is in jouw situatie en bepaal het leasebudget; Hoeveel geld kan je maandelijks opzij zetten voor autolease? Heb je eenmaal inzicht in je leasebudget, dan ga je op onze website op zoek naar een gloednieuwe of gebruikte leaseauto. Tijdens het samenstellen van je Fnancial Lease of Private Lease Betaalplan geven we je de mogelijkheid een aanbetaling te doen of de inruilwaarde van je huidige auto door te geven. Verder verlaag je de leasetermijnen door een slottermijn in te vullen.

Wat is Financial Lease

Met Financial lease sluit je als zelfstandig ondernemer (bij ons ook voor startende ondernemers) een overeenkomst af met een auto leasemaatschappij, in dit geval met ons. Je koopt een auto en wij zorgen voor de financiering. In vaste leasetermijnen betaal je de Financial Lease auto terug. Je bent al tijdens de looptijd economisch eigenaar van de auto. Zo kan je het voertuig activeren op de bedrijfsbalans. Dit kan bijkomende fiscale voordelen opleveren. Op het internet worden i.p.v. Financial lease ook de termen ‘MKB lease’, ‘ZZP lease’, ‘Bedrijfswagen Lease ZZP’, ‘Occasion Lease ZZP’ en ‘Financial lease ZZP’ gebruikt.

Wat is Private Lease

Private lease wordt, anders dan met Financial Lease, op privénaam afgesloten. Voor werknemers die een kilometervergoeding ontvangen is dit dan ook een geschikte autofinanciering. Voor zelfstandig ondernemers die liever privé willen leasen is Private lease eveneens geschikt. Datzelfde gaat op voor particulieren. Dit is een leasevorm die bij ons niet door startende ondernemers aangevraagd kan worden. Wij van Dé Financial Lease Concurrent hebben aan Private lease trouwens een unieke naam gegeven en wel de volgende: ‘Private Lease Betaalplan’. Deze privé financieringsvorm is mogelijk voor de particulier maar zeer zeker ook voor de zelfstandig ondernemer. Wil jij als ondernemer geen bijtelling maar wel mooie courante occasion rijden. Vraag naar je mogelijkheden of kies op onze website je gewenste auto en vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in.

Wat is Operational Lease?

Operational lease voor ondernemers is als leasevorm nauw verwant aan gewone autohuur. Deze vorm van ‘leasen’ kent meerdere productvormen. De leasemaatschappij blijft in ieder geval altijd eigenaar van de auto en je betaalt maandelijks een vast tarief voor het gebruik. De leasemaatschappij draagt zorg voor het afsluiten van verzekeringen, de onderhoudskosten, etcetera. Dé Financial Lease Concurrent biedt deze leasevorm Operational lease NIET aan.

Wat is Privé Lease

Privé lease moet je niet verwarren met ons ‘Private Lease Betaalplan’. Maar wat is Privé lease dan wel? De vergelijking van deze ‘leasevorm’ met Operational lease voor ondernemers is al snel gemaakt. Want waar het in feite op neerkomt is dat je een auto huurt en nooit eigenaar wordt. De benaming ‘Privé lease’ neigt dan ook naar misleiding. Zo wordt deze leasevorm door veel automerken aangeprezen met de slogan: “U hoeft alleen nog maar te tanken!” Maar dat geldt ook voor autohuur tijdens je vakantie… Toch? Daarnaast kan het aangaan van zo’n leaseovereenkomst ernstige financiële gevolgen hebben als je bijvoorbeeld bezig gaat met je hypotheek of bezig bent een hypotheek af te sluiten. Laat je goed voorlichten voordat je een ‘privé lease’ overeenkomst gaat tekenen!

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA