Auto's houden van Pouwels

Glasservice

Waarom uw voorruit laten repareren?

Wanneer u een sterretje in de voorruit heeft, is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster verandert in een scheur. Want bij een scheur in de voorruit moet deze worden vervangen. En een sterreparatie is vaak al binnen 45 minuten voor elkaar.

breuk1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn nog meer redenen waarom het van belang is het sterretje te laten repareren.

4 belangrijkste redenen voorruit reparatie

1- Een sterretje kan ieder moment barsten

Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen, meestal wanneer u er niet op rekent. Wanneer dit gebeurt terwijl u rijdt, kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Een beschadiging in de voorruit heeft grote invloed op de veiligheid van de berijder en zijn passagiers.

Uw voorruit draagt voor gemiddeld 30% bij aan de structurele sterkte van de auto. De passagiersairbag vertrouwt voor ondersteuning op de voorruit wanneer de airbag wordt geactiveerd. Wanneer een sterretje wordt gerepareerd, is uw voorruit net zo sterk als voor de schade.

2- Voorruit repareren is tijdsbesparing

Het duurt slechts 45 minuten bij Autobedrijf Pouwels voor een sterretje te repareren en dat is sneller dan een hele voorruit vervangen.

3- Geld besparen

Een ruitreparatie is meestal zonder kosten voor u. Wanneer u verzekerd bent voor ruitschade, kan Autobedrijf Pouwels uw voorruit meestal zonder kosten voor u repareren.

4- Voorruitschade kan ervoor zorgen dat uw auto niet APK wordt goedgekeurd

Wanneer een sterretje in de voorruit in het gezichtsveld van de bestuurder zit en groter is dan 20 mm, is er een risico dat uw auto niet APK wordt goedgekeurd.

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA