Auto's houden van Pouwels

Schade

Helaas, het komt wel eens voor. Iemand heeft bij het uitstappen niet opgelet en heeft zijn deur tegen uw auto aangeduwd. Een flinke deuk. Nu heeft de beste man wel een briefje achtergelaten, maar daarmee is de auto nog niet gerepareerd.

Reparatie

Gelukkig kunt u ook bij ons terecht als het gaat om het repareren van schades. Wij zijn al jaren ervaren in het repareren van alle soorten schades aan een heel breed scala van auto’s. Van kleine parkeer-deukjes tot een voor het oog lijkende total-loss, met onze kennis, ervaring en uitstekende faciliteiten en materialen kunnen wij bijna alle schades repareren.

Wij beschikken als een van de weinige bedrijven in de regio over een richtbank. Met dit instrument kunnen wij eventuele “kromme” auto’s weer recht maken. Dit is een ambacht opzich maar onze schade monteur is hier zeer bedreven in en er is tot op heden nog geen auto geweest die hij niet heeft kunnen repareren.

Wat te doen bij schade

Als u autoschade heeft, is het belangrijk de volgende stappen te doorlopen:

  1. Breng uzelf en anderen zo snel mogelijk in veiligheid.
  2. Bij persoonlijk letsel belt u 112 voor een ambulance. Bestaat er twijfel over de schuldvraag? Neem dan contact op met de politie.
  3. Vul samen met eventuele andere betrokkenen het Europees Schadeformulier in, klik hier om te downloaden.
  4. Neem contact op met Autobedrijf Pouwels.
  5. Meld de autoschade altijd binnen 24 uur bij uw verzekeringsmaatschappij.

Tips

  1. Zorg ervoor dat er altijd een Europees Schadeformulier in uw auto ligt of dat u de app van het Verbond van Verzekeraars op uw smartphone heeft staan. Hierdoor kunt u in geval van autoschade snel handelen.
  2. Doe geen toezeggingen aan een eventuele tegenpartij. Wacht eerst de reactie van uw verzekeringsmaatschappij af.
  3. Maak foto’s met uw mobiele telefoon van de situatie en de schade.
0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA