Auto's houden van Pouwels

Werkplaats

Is uw auto toe aan een APK of onderhoudsbeurt? Kijkt u dan even bij APK of Onderhoud. Daar vind u op welke punten uw auto wordt gecontroleerd en informatie over de onderhoudsbeurten. Goed onderhoud is van groot belang.

Airco

Wilt u uw airco laten controleren? Onder het kopje Airco vind u alle informatie over onze aircoservice. Zo controleren wij uw airco op werking en of deze goed gevuld is, maar wij voeren ook reparaties uit als er een defect aan is.

Apk

Auto’s in Nederland krijgen een jaarlijkse APK keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt altijd uitgevoerd door onze RDW erkende en gecertificeerde APK keurmeesters

Weten wanneer uw apk verloopt ?

[open_rdw_check “merk” “handelsbenaming” “vervaldatum_apk”]

Storingen

Gaat er een storingslampje branden en wilt u weten waarom? Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van Storingen aan alle typen auto’s. Met een uitgebreid arsenaal uitlees-apparatuur en een uitstekende kennis en ervaring is er geen probleem dat niet wordt opgelost.

Schade

Voor Schade aan uw auto bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een ervaren schadeherstel bedrijf en gaan met de nieuwste technische ontwikkelingen mee. Dus heeft u een krasje, deukje, of ligt de gehele zijkant van de auto in de kreukels? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uit ziet.

0412-632194info@pouwels-oss.nlPalestrinastraat 9 5344AA